Newsletter

 TERMENE SI CONDITII DE UTILIZARE A ACESTUI SITE 

 

 

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor termene si conditii, in totalitate. Continuarea navigarii pe acest site presupune ca sunteti de acord cu aceste termene si conditii.

Pozele au caracter informativ si pot contine anumite accesorii sau produse care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre acestea si produsele din magazine.

Prospectele si specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Incercam sa va oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea, este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Acest site se adreseaza persoanelor avand 18 ani impliniti si minorilor de peste 14 ani, care au obtinut acordul parintilor pentru a explora acest site.

Noi nu putem garanta autenticitatea informatiilor oferite de producatorii si furnizorii produselor comercializate pe acest site si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori, neplaceri sau pierderi, de orice natura, suferite de utilizatorii siteului.

Noi nu putem si nu vom fi implicati in niciun fel de investigatie privind activitati ilegale desfasurate de catre persoane ce au achizitionat si/sau utilizat produse achizitionate de pe acest site in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate respectivele produse. De asemenea, suntem, in totalitate, absolviti de orice raspundere privind consecintele folosirii neadecvate a produselor ce au fost achizitionate de pe acest site.

Intregul continut al acestui site are caracter informativ si nu creeaza niciun fel de obligatii contractuale, din partea noastra. Datorita acestui lucru, ne rezervam dreptul de a modifica total sau partial continutul acestui site, in orice moment, fara o notificare in prealabil. Toata informatia prezenta in paginile acestui site, alcatuita din poze, liste de produse, liste de preturi, disponibilitate a produselor, descrieri, caracteristici si fisiere anexa, constituie continutul acestui site si nu poate fi reprodusa total sau partial, fara acordul nostru scris.

Ne obligam la folosirea datelor cu caracter personal ale clientilor numai in scopul pentru care acestea au fost oferite, instrainarea lor catre terti facandu-se numai cu acordul scris al clientilor implicati.

Nu putem garanta functionarea neintrerupta a acestui site, lipsa de erori, lipsa virusilor pe serverul ce gazduieste siteul si nu ne asumam raspunderea pentru neplacerile, pierderile de date, informatii sau pierderile financiare suferite de utilizatorii acestui site.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenele si conditiile de utilizare, va rugam sa parasiti acest site.
 

 

 TERMENE si CONDITII pentru achizitionarea produselor comercializate pe acest site si scopul folosirii lor 

 "Armele tip paintball si airsoft nu fac obiectul Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, întrucât din punct de vedere al destinaţiei acestea nu se regăsesc în anexa legii, motiv pentru care nu aveţi nevoie de autorizare pentru procurarea, deţinerea şi folosirea lor.  "

                           informatie preluata de pe site-ul politiei romane, compartimentul arme si munitii.

ARME AIRSOFT - Extras din "Legea armelor si munitiilor"

Propunerea de modificare şi completare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor:

"La articolul 2 punctul III, după poziţia 6 se introduce o nouă poziţie, poziţia 6 ind. 1, cu următorul cuprins:

61. arme de agrement - arme şi dispozitive neletale, inclusiv cele de tip airsoft şi paintball, construite pe principii asemănătoare armelor care nu folosesc muniţii, ce aruncă proiectile nemetalice şi sunt destinate a fi folosite în spaţii special amenajate în scop recreativ; sunt incluse în această categorie şi arcurile;

(4) Armele neletale din categoria E din anexă pot fi deţinute şi, după caz, purtate şi folosite de către persoanele fizice şi juridice, fără îndeplinirea procedurilor de înregistrare sau autorizare, în condiţiile prevăzute de prezenta lege.

(4) Armele neletale destinate agrementului şi tirului sportiv pot fi folosite în spaţii delimitate care nu sunt accesibile publicului sau în spaţii special amenajate, în astfel de condiţii încât să nu pună în pericol integritatea corporală sau viaţa persoanelor.

(5) Sunt interzise portul şi folosirea armelor prevăzute la alin. (4) în locuri publice.

(6) Armele prevăzute la alin. (1) - (4), pot fi transportate de la domiciliul, reşedinţa sau, după caz, locul de rezidenţă al deţinătorului la locul unde urmează să se desfăşoare activităţile pentru care sunt destinate, numai dacă acestea sunt ţinute în husă sau bagaj şi nu sunt încărcate cu muniţie."

   Datorita incidentelor numeroase din ultimele luni ne rezervam dreptul de a selecta clientii doritori pentru aceste replici. Pentru achizitia lor, OBLIGATORIU trebuie sa faceti dovada varstei de 18 ani.

   Replicile airsoft sunt special create pentru jocurile airsoft, NU PENTRU INTIMIDARE, NU PENTRU AMENINTARE, NU PENTRU A ALUNGA ANIMALELE SI NICI MACAR PENTRU AUTOAPARARE.

Prin achizitionarea produselor de pe acest site declarati ca aveti 18 ani impliniti pana la data efectuarii comenzii si va asumati, pe deplin, responsabilitatea pentru utilizarea acestor produse !