Categorii

Catalog

Enabled filters:
 • x Materiale folosite: ABS
Producator v

Newsletter

Echipament de protectie airsoft – Materiale folosite ABS

9 produse.
Echipament de protectie airsoft

Echipament de protectie airsoft

Subcategorii

 • Ochelari protectie

  Ochelari protectie

  Ochelari balistici pentru protectia jucatorilor de airsoft. Lentilele clare ofera aceeasi vizibilitate ca si ochiul liber, lentilele fumurii opresc din luminozitate(folosite in special pe soare puternic), lentilele galbene sporesc luminozitatea (folosite pe vreme noroasa sau ceata), iar lentilele anti-reflexie sunt asemenea ochelarilor de sky.

 • Cotiere / Genunchiere

  Cotiere / Genunchiere

  Cotiere si genunchiere fabricate din plastic ABS sau polimer si cordura sau nylon, concepute pentru protectia coatelor si a genunchilor jucatorului de airsoft, a jandarmului, agentului de paza, militarului, atunci cand se afla intr-o misiune care il solicita sau cand se afla in timpul antrenamentelor.

 • Masti protectie

  Masti protectie

  Masti de protectie confectionate din plastic, ABS, cauciuc, neopren, plasa metalica si alte materiale rezistente, ce ofera siguranta jucatorilor de airsoft in tot timpul cat se afla pe terenul de joc.

 • Casti protectie

  Casti protectie

  Casti protectie pentru airsoft, fabricate din plastic dur (ABS = Acrylonitrile Butadiene Styrene), rezistent la loviturile bilelor de airsoft. Casti din metal, surplusuri militare, din diferite armate de pe mapamond. Casti protectie anti-vandal, pentru firme de paza si institutii apartinand MAI sau MAPN.

 • Manusi tactice

  Manusi tactice

  Manusi tactice, manusi camuflaj