Categorii

Catalog

Enabled filters:
 • x Producator: King Arms
Categories v
Availability v

Newsletter

Consumabile / Intretinere airsoft – Producator King Arms

4 produse.

Consumabile pt. pusti si pistoale de airsoft cu propulsie pe gaz.Tuburi greengas si capsule cu co2 de unica folosinta. Tuburile de Greengas contin in compozitia gazului si o cantitate mica de ulei siliconic pentru ungerea garniturilor si supapelor. Recomandam curatarea cu atentie a angrenajelor si gresarea lor cu ulei siliconic. Deasemenea recomandam gresarea garniturilor si supapelor din cauciuc cu ulei siliconic in mod regulat pentru a preveni imbatranirea lor si mentinerea elasticitatii lor.

Subcategorii

 • Bile 6mm

  Bile 6mm

  Muniția replicilor de airsoft este reprezentată de bile non-metalice (plastic ABS, material biodegradabil, silicon, sticlă, etc.) cu diamentrul de 6mm BBs (și ocazional de 8 mm) care cântăresc, în general, între 0,12 g și 0,43 g. Vitezele cu care circulă proiectilele pornesc de la 50-60 mps (180 km/h ) și sunt limitate de regulamente, în general, până la 180 mps (648 km/h), dar putem întâlni și replici care depășesc cu mult această viteză

 • Capsule CO2

  Capsule CO2

  Capsulele cu CO2 contin in general 12g de CO2, sunt de unica folosinta si nu au filet.

 • Pentru intretinere

  Pentru intretinere

  Lubrifiant pe baza de silicon pentru gresarea armelor si garniturilor replicilor de airsoft. Recomandam gresarea garniturilor si supapelor din cauciuc cu ulei siliconic in mod regulat pentru a preveni imbatranirea lor si mentinerea elasticitatii lor.

 • Tuburi gaz

  Tuburi gaz

  Tuburile de Greengas contin in compozitia gazului si o cantitate mica de ulei siliconic pentru ungerea garniturilor si a supapelor.

 • Bile calibru .43 / .50 / .68

  Bile calibru .43 / .50 / .68

  Bile calibrul .43

  Bile calibrul .50

  Bile calibrul .68

  Folosite la antrenament, autoaparare sau agrement