Categorii

Newsletter

 

IN PERIOADA 01-30 SEPTEMBRIE 2020, SHOWROOM-UL DIN BD CAMIL RESSU ESTE INCHIS !

IN ACEASTA PERIOADA TOATE COMENZILE SE VOR EXPEDIA PRIN CURIER RAPID.

PENTRU MAI MULTE DETALII, NE PUTETI CONTACTA LA NR. 0722.311.151

 

===============================================================================================

 

Produsele pot fi ridicate personal de la sediul firmei noastre, din Bucuresti, Bd. Camil Ressu, nr. 29, bl. N2, sc. 2, et. 1, ap. 62 (interfon 62)


Pentru livrari prin curier rapid, comanda minima este de 50 lei (TVA inclus), fara a include costul transportului.

 

Livrarea produselor noastre se poate efectua pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul unei firme de curierat rapid agreata de compania noastra (Fan Courier, GLS, SameDay). 

NU colaboram cu Posta Romana si nu putem efectua livrari prin intermediul serviciilor de curierat oferite de aceasta companie.

Alegerea firmei de curierat ce va efectua livrarea comenzii intra in sarcina noastra, pentru a putea alege varianta optima de transport pana la sediul dvs. Daca doriti, neaparat, ca o companie anume de curierat rapid sa efectueze transportul comenzii dvs., va rugam sa ne comunicati acest lucru si vom face tot posibilul ca livrarea sa fie efectuata conform dorintei dvs. In aceasta situatie costurile de transport vor fi suportate in totalitate de dvs.

 

Transportul prin intermediul firmei GLS se poate efectua pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de localitatea/comuna/satul in care locuiti, fara costuri suplimentare.

 

Taxa de transport (include taxa de ramburs) este:

  • 18 lei, pentru comanda cu valoare mai mica de 300 lei (TVA inclusa)
  •   0 lei (gratuita), pentru comanda cu valoare mai mare de 300 lei (TVA inclusa)

 

*Prin transport gratuit se intelege ca veti achita doar contravaloarea produselor comandate. Asadar, nu platiti nici costul transportului, nici contravaloarea taxei de ramburs.

 

De luni pana vineri, orice comanda inregistrata si confirmata pana la ora 14 se poate expedia in aceeasi zi, cu conditia ca produsele comandate sa se afle in stoc.

 

Timpul de livrare este de 24-72 de ore, de la momentul confirmarii comenzii. Exceptii de la acest timp de livrare pot exista in perioade speciale (ex: Black friday), in perioadele de sarbatori sau in cazul in care destinatiile nu sunt localitati principale.

 


 


Expediem comenzi si in alte tari, costul transportului calculandu-se la momentul efectuarii comenzii, in functie de greutatea coletului si destinatia sa finala.

Achitarea produselor si a costului de transport se va efectua in avans, iar abia dupa ce suma intra in contul firmei noastre se poate expedia coletul catre dvs.

De retinut faptul ca nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru problemele ce pot aparea din cauza legislatiei in vigoare sau a sistemului vamal ce exista in tara/zona unde doriti sa se efectueze livrarea. Este datoria dvs. sa va informati in legatura cu aceste aspecte, iar in cazul in care coletul va este retinut/confiscat de catre autoritati, noi nu avem posibilitatea de a influenta aceasta situatie sau de a va rambursa contravaloarea comenzii si/sau a costului de transport.

Timpul de livrare pentru Europa este cuprins intre 2-8 zile lucratoare, de la momentul intrarii banilor in contul firmei noastre. Pentru alte zone, timpul se va calcula la momentul efectuarii comenzii.

 


  

IMPORTANT !
Daca timpul maxim stabilit pentru livrarea comenzii este depasit, iar dvs. nu ati fost contactat de catre agentul firmei de curierat, va rugam sa ne instiintati.