Categorii

Newsletter

 

Livrarea produselor noastre se poate efectua pe intreg teritoriul Romaniei.

Transportul se efectueaza prin intermediul unei firme de curierat rapid agreata de compania noastra. 

Nu colaboram cu Posta Romana si nu putem efectua livrari prin intermediul serviciilor de curierat oferite de aceasta companie.

Alegerea firmei de curierat ce va efectua livrarea comenzii intra in sarcina noastra, pentru a putea alege varianta optima de transport pana la sediul dvs.

Daca doriti ca o companie anume de curierat rapid sa efectueze transportul comenzii dvs., va rugam sa ne comunicati acest lucru si vom face tot posibilul ca livrarea sa fie efectuata conform dorintei dvs.

Comanda minima pe siteul www.airsoft-pro.ro este de 50 lei (TVA inclus), fara a include costul transportului.

Taxa de transport pentru expedieri in Bucuresti si judetul Ilfov este 15 lei, iar pentru expedieri in alte localitati este cuprinsa intre 18-22 lei, in functie de greutatea coletului. Tarifele sunt valabile doar pentru zonele care se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat cu care colaboram, zone pentru care nu se percep kilometri suplimentari. 

Pentru comenzile ce depasesc suma de 200 lei (TVA inclus), transportul este oferit gratuit de firma noastra, cu conditia ca sediul dvs. sa se afle in aria de acoperire a firmelor de curierat rapid agreate de noi (Urgent Curier, Cargus). Nu se aplica transport gratuit pentru produse aflate in promotie !

Timpul de livrare este de 24-48 de ore, de la momentul confirmarii comenzii. 


 

Expediem comenzi si in alte tari, costul transportului calculandu-se la momentul efectuarii comenzii, in functie de greutatea coletului si destinatia sa finala.

Achitarea produselor si a costului de transport se va efectua in avans, iar abia dupa ce suma intra in contul firmei noastre se poate expedia coletul catre dvs.

De retinut faptul ca nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru problemele ce pot aparea din cauza legislatiei in vigoare sau a sistemului vamal ce exista in tara/zona unde doriti sa se efectueze livrarea. Este datoria dvs. sa va informati in legatura cu aceste aspecte, iar in cazul in care coletul va este retinut/confiscat de catre autoritati, noi nu avem posibilitatea de a influenta aceasta situatie sau de a va rambursa contravaloarea comenzii si/sau a costului de transport.

Timpul de livrare pentru Europa este cuprins intre 2-8 zile lucratoare, de la momentul intrarii banilor in contul firmei noastre. Pentru alte zone, timpul se va calcula la momentul efectuarii comenzii.


 

ATENTIE !
Daca timpul maxim stabilit pentru livrarea comenzii este depasit, iar dvs. nu ati fost contactat de catre agentul firmei de curierat, va rugam sa ne instiintati.