Categorii

Newsletter

Modalitate de achizitionare pe Airsoft-Pro

 


 

ATENTIE !

Comenzile venite din partea utilizatorilor a caror conturi contin date incomplete, eronate sau numere de telefon nevalide, vor fi anulate.

Toate preturile afisate pe site contin TVA 19%.
A. Comenzi online:

Alege produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul Cos  pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

In pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Trimiterea comenzii

Trimiterea comenzii se poate face doar de catre utilizatorii inregistrati si care s-au autentificat. In acest sens cei care nu au deja un cont de utilizator vor trebui sa-si creeze unul (pentru detalii privind inregistrarea click aici).
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Next.

Date de facturare

In pagina urmatoare vi se va solicita sa selectati datele ce for fi utilizate pentru facturare. Aveti posibilitatea sa alegeti intre facturare ca persoana fizica sau juridica (in baza datelor declarate la inregistrare) sau o alta alegere, fiind necesar sa introduceti datele ce vor fi trecute pe factura. Odata incheiata operatia apasati butonul Next pentru a trece la pasul urmator.

Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, pentru confirmarea comenzii, un consultant va va contacta telefonic.

Date livrare

In urmatoarea pagina care se deschide va trebui sa selectati datele privind livrarea produselor. Aveti de ales intre datele de livrare declarate la inregistrare sau puteti alege expedierea comenzii la o alta adresa, caz in care trebuie sa completati datele necesare. Odata incheiata operatia apasati butonul Next pentru a trece la pasul urmator.

Validarea datelor comenzii

Ultimul pas in definitivarea comenzii este verificarea datelor de facturare si a celor privind expedierea comenzii. In cazul in care s-a strecurat o eroare in procesul de comanda, acum o puteti corecta. Pentru aceasta este necesar sa dati click pe link-ul "modifica" din dreptul datelor pe care doriti sa le corectati (fie cele privitoare la facturare sau a celor privitoare la livrare).
Daca datele sunt corecte, apasati butonul Comfirma comanda

B. Comenzi telefonice:

Alegeti produsele > Sunati la 0722.311.151 / 0768.131.200 (disponibil intre orele11.30-18.30), comunicati codul produselor dorite si cantitatile > Operatorul nostru va prelua datele dvs.

NOTA: Ne puteti contacta la numerele de telefon 0722.311.151 / 0768.131.200, intre orele 11.30-18.30, sau prin intermediul formularului de contact.