Categorii

Newsletter

Termeni si Conditii

1. Definitii

 

BRAVO SPORT - Societatea Comerciala BRAVO SPORT SRL, organizata in baza legii romane.

Date  BRAVO SPORT SRL:

 • CIF – 34116698
 • Nr. Reg. Comertului – J40/1871/2015
 • Capital Social – 200
 • Sediu Social – Bucuresti, Sector 3, Bulevardul Camil Ressu 29, etajul 1
 • Telefon mobil - 0768.131.200
 • Email – contact@airsoft-pro.ro ;

SITE - Domeniul www.airsoft-pro.ro

 

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre BRAVO SPORT SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al BRAVO SPORT SRL catre CLIENT, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de BRAVO SPORT SRL;

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (inclusiv telefonic).

MEMBRU - Persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre BRAVO SPORT SRL pe de o parte si acesta pe de alta parte si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT - Persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate juridica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.U.G 34 / 2014 contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre BRAVO SPORT SRL catre Client, indiferent de modalitatea de livrare.

2. General

 

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre BRAVO SPORT SRL si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.airsoft-pro.ro.

2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, societatii BRAVO SPORT SRL, sau oricarui tert cu care BRAVO SPORT SRL a incheiat contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de BRAVO SPORT SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea BRAVO SPORT SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea BRAVO SPORT SRL.

2.5.2. BRAVO SPORT SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza lor de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze BRAVO SPORT SRL in scris, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la BRAVO SPORT SRL destinate acestui scop. Adresa de e-ami de pe care a fost creat contul si nu alta adresa de e-mail.

2.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de BRAVO SPORT SRL.

2.8. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane juridice, entitatilor juridice si persoanelor fizice care au cel putin 18 ani impliniti, respectand prevederile Legii nr. 295/2004 privind "Regimul armelor şi al muniţiilor", care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre BRAVO SPORT SRL, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu sediul / domiciliul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

3. Continut

 

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a BRAVO SPORT SRL, acestora fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de BRAVO SPORT SRL.

Includerea oricarui continut in afara site-ului www.airsoft-pro.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al BRAVO SPORT SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al BRAVO SPORT SRL.

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre BRAVO SPORT SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea BRAVO SPORT SRL cu referire acel continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

3.5. In cazul in care BRAVO SPORT SRL confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord.

Acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite.

In cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea BRAVO SPORT SRL pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BRAVO SPORT SRL si/sau al angajatului BRAVO SPORT SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

3.8. Pentru orice problema legata de incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la mail client@airsoft-pro.ro

4. Contact

 

4.1. BRAVO SPORT SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite BRAVO SPORT SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea BRAVO SPORT SRL de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate BRAVO SPORT SRL, se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si BRAVO SPORT SRL.

4.5. BRAVO SPORT SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 

5. Politica de vanzare online

 

5.1. Accesul la serviciu

5.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont si are varsta minima implinita de 18 ani.

5.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

5.1.3. BRAVO SPORT SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel BRAVO SPORT SRL.

5.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

5.1.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, BRAVO SPORT SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

5.2. Produse, servicii si modalitatea de plata

5.2.1. BRAVO SPORT SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care BRAVO SPORT SRL are incheiat contract de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

5.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

5.2.3. BRAVO SPORT SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

5.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

5.2.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

5.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

5.2.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea BRAVO SPORT SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare.

5.2.8. In descrierea produselor si/sau serviciilor BRAVO SPORT SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

5.2.9 Pe site –ul www.airsoft-pro.ro sunt acceptate urmatoarele modalitati de plata:

               - Plata in numerar la  momentul livrarii produselor;

               - Plata in numerar la momentul ridicarii din magazin.

5.3. Comanda online

5.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, pe site sau telefonic. (comanda minimă este de 50 lei cu TVA inclus )

5.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document "comanda emisa"

5.3.3. Pana la finalizarea comenzii Clientul consimte ca BRAVO SPORT SRL poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de BRAVO SPORT SRL, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

5.3.4. BRAVO SPORT SRL poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client,  fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • 5.3.4.1. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
 • 5.3.4.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea BRAVO SPORT SRL
 • 5.3.4.3 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate
 • 5.3.4.4. pentru alte motive obiective.

5.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art. 5.3.3.

5.3.6. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea BRAVO SPORT SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

5.3.7. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

 

5.4. Comanda telefonica

5.4.1. Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice.

5.5. Contract si finalizare

5.5.1. BRAVO SPORT SRL va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

5.5.2. BRAVO SPORT SRL va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

5.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea BRAVO SPORT SRL, devine Contract onorat.

5.6. Transport

5.6.1. Livrarile se vor efectua, in medie, in 72 de ore de la confirmarea comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, BRAVO SPORT SRL va informa Clientul prin E-mail, in termen de 48 de ore de la confirmare comenzii cu aplicarea prevederilor art. 5.7.3, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda.

5.6.2 Livrarea produselor comandate de catre clienti prin intermediul site-ului www.airsoft-pro.ro se va face doar pe teritoriul Romaniei.

5.7. Calitate si garantii

5.7.1. Toate produsele comercializate de BRAVO SPORT SRL indeplinesc standardele de calitate si garantii impuse de  O.U.G 34 / 2014.

5.7.2. In cazul in care BRAVO SPORT SRL nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care ia la cunostinta despre acest caz.

5.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 5.6.2, BRAVO SPORT SRL va informa Clientul prin E-mail si vor agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 24 de ore de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre BRAVO SPORT SRL a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii.

5.7.4 Conform OUG 34 / 2014, articolul 4, punct 1, litera e si a Legii nr 449/2003, articolele 5-14, in functie de natura produselor livrate, garantiile asupra acestora  pot functiona in urmatorul mod:

- Alte produse ( livrate de BRAVO SPORT SRL, ca urmare a comenzilor primite prin intermediul site-ului www.airsoft-pro.ro) care sunt supuse unui termen de garantie vor fi livrate intotdeauna cu respectarea unui termen minim de 30 de zile de valabilitate  de la data comenzii pana la termenul de expirare al produsului.

               - In cazurile putin probabile in care livrarile produselor s-ar face cu un termen de valabilitate mai mic de 30 de zile, Clientul are urmatoarele posibilitati:

                              a) Sa ceara inlocuirea acstui produs in maxim 15 zile calendaristice  fara a fi nevoie sa suporte cheltuieli suplimentare.

                              b) Sa beneficieze de o reducere semnificativa a pretului acestui articol, insa fara a putea fi mai mic decat pretul de achizitie al furnizorului.

                              c) Sa rezolutioneze contractul, sa returneze bunurile primite si sa primeasca inapoi contravaloarea marfurilor fara alte cheltuieli suplimentare.

5.7.5 In cazul in care bunurile livrate de BRAVO SPORT SRL ( pentru comenzile primite prin intermediul site-ului www.airsoft-pro.ro) nu corespund cu descrierea, sau fotografiile prezentate de acestia pe site, atunci cumparatorul ( Clientul ) va putea cere inlocuirea produsului, sau va putea beneficia de o reducere substantiala de pret, sau va putea rezolutiona contractul fara a mai suporta cheltuieli suplimentare, la fel ca in cazul articolului 5.7.4 alineat 1

5.8. Returnarea produselor

5.8.1. Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

sau

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat)

sau

- de la ziua la care intraţi, dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată)

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

6. Frauda

6.1. BRAVO SPORT SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

6.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre tert a datelor sale confidentiale, aflate in baza de date apartinand BRAVO SPORT SRL.

6.3. BRAVO SPORT SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele BRAVO SPORT SRL.

6.4. Clientul sau Membrul va informa BRAVO SPORT SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

6.5. BRAVO SPORT SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

6.6. Comunicarile realizate de catre BRAVO SPORT SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (ex: e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

6.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutului si/sau a societatii BRAVO SPORT SRL. BRAVO SPORT SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

 • 6.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 • 6.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre BRAVO SPORT SRL catre Membru / Client
 • 6.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
 • 6.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre BRAVO SPORT SRL catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
 • 6.7.5 de a accesa platforma tehnica pe care ruleaza site-ul

6.8.  Clientul site-ului www.airsoft-pro.ro este de acord, iar BRAVO SPORT SRL au obligatia ca in cazul tranzactiilor suspecte sau declarate suspecte, la solicitarea oricarei autoritati publice, institutii autorizate, unitati bancare partenere sau a altei asemenea entitati, sa comunice datele cu caracter personal ale Clientului, punandu-se in vedere solicitantului acestor date faptul ca acesta are obligatia de a pastra caracterul de confidentialitate a datelor comunicate.

7. Limitare de responsabilitate

 

7.1. BRAVO SPORT SRL nu poate fi tinut responsabil in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii

7.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre BRAVO SPORT SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii BRAVO SPORT SRL, conform detaliilor de contact, astfel incat BRAVO SPORT SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

7.3. BRAVO SPORT SRL nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al BRAVO SPORT SRL.

7.4. BRAVO SPORT SRL nu raspund de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

7.5. BRAVO SPORT SRL sunt exonerati de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al BRAVO SPORT SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

7.6. BRAVO SPORT SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 • 7.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
 • 7.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
 • 7.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

7.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

8. Forta majora si cazul fortuit

 

8.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

8.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

8.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

8.4. Daca in termen de 48 de ore de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

8.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 48 de ore de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 8.3.

9. Litigii

 

9.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre BRAVO SPORT SRL Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

9.2. Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si BRAVO SPORT SRL se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

9.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si BRAVO SPORT SRL, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul BRAVO SPORT SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.

9.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

9.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

10. Dispozitii finale

 

10.1. BRAVO SPORT SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

10.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, BRAVO SPORT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

10.3. BRAVO SPORT SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

11. Feedback

 

11.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu BRAVO SPORT SRL, va rugam sa ne contactati la numele de telefon 0768.131.200 sau 0722.311.151, in orice zi a saptamanii, program 12.00 - 18.30, sau prin email la contact@airsoft-pro.ro

11.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.airsoft-pro.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC BRAVO SPORT SRL SRL.

11.3 In cazul in care o problema  legata de o comanda, plata, sau de  alta natura dar in stransa legatura cu obiectul acestui site, nu poate fi solutionata prin email sau telefonic de catre persoana care administreaza contul Dumneavoastra,  va rog sa ne contactati la telefon 0768.131.200 sau prin email la adresa  contact@airsoft-pro.ro.

 

 

Legea armelor si munitiilor - privind achizitionarea produselor de catre persoanele care nu au implinit 18 ani.

Legea 117/2011 din 15.06.2011 la completare cu Legea nr. 295/2004

 "Armele tip paintball si airsoft nu fac obiectul Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, întrucât din punct de vedere al destinaţiei acestea nu se regăsesc în anexa legii, motiv pentru care nu aveţi nevoie de autorizare pentru procurarea, deţinerea şi folosirea lor.  "

                           informatie preluata de pe site-ul politiei romane, compartimentul arme si munitii.

ARME AIRSOFT - Extras din "Legea armelor si munitiilor"

Propunerea de modificare şi completare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor:

"La articolul 2 punctul III, după poziţia 6 se introduce o nouă poziţie, poziţia 6 ind. 1, cu următorul cuprins:

61. arme de agrement - arme şi dispozitive neletale, inclusiv cele de tip airsoft şi paintball, construite pe principii asemănătoare armelor care nu folosesc muniţii, ce aruncă proiectile nemetalice şi sunt destinate a fi folosite în spaţii special amenajate în scop recreativ; sunt incluse în această categorie şi arcurile;

(4) Armele neletale din categoria E din anexă pot fi deţinute şi, după caz, purtate şi folosite de către persoanele fizice şi juridice, fără îndeplinirea procedurilor de înregistrare sau autorizare, în condiţiile prevăzute de prezenta lege.

(4) Armele neletale destinate agrementului şi tirului sportiv pot fi folosite în spaţii delimitate care nu sunt accesibile publicului sau în spaţii special amenajate, în astfel de condiţii încât să nu pună în pericol integritatea corporală sau viaţa persoanelor.

(5) Sunt interzise portul şi folosirea armelor prevăzute la alin. (4) în locuri publice.

(6) Armele prevăzute la alin. (1) - (4), pot fi transportate de la domiciliul, reşedinţa sau, după caz, locul de rezidenţă al deţinătorului la locul unde urmează să se desfăşoare activităţile pentru care sunt destinate, numai dacă acestea sunt ţinute în husă sau bagaj şi nu sunt încărcate cu muniţie."

Datorita incidentelor numeroase din ultimele luni ne rezervam dreptul de a selecta clientii doritori pentru aceste replici. Pentru achizitia lor, OBLIGATORIU trebuie sa faceti dovada varstei de 18 ani.

Replicile airsoft sunt special create pentru jocurile airsoft, NU PENTRU INTIMIDARE, NU PENTRU AMENINTARE, NU PENTRU A ALUNGA ANIMALELE SI NICI MACAR PENTRU AUTOAPARARE.

Prin achizitionarea produselor de pe acest site declarati ca aveti 18 ani impliniti pana la data efectuarii comenzii si va asumati, pe deplin, responsabilitatea pentru utilizarea acestor produse!