Categorii

Newsletter


Epic Quest MissionUn joc Quest Misssion, este un joc de tip escape game. Jucatorii sunt “inchisi” intr-o incapere cu obiecte, decoratiuni care de multe ori pot fi si indicii pe care ar fi bine sa le gaseasca, sa le puna cap la cap pentru a rezolva misterul fiecarei povesti si, nu in ultimul rand, pentru a iesi din incapere in timp util. Folosind inteligenta, focalizarea, jocul de echipa trebuie sa gasesti solutia si sa iesi din camera in cele 60 de minute. Unicitatea jocului consta in faptul ca jucatorul este fizic in mijlocul povestii. Aceste jocuri ofera membrilor posibilitatea de a experimenta life povestea, fiecare membru poate fi personajul de care depinde rezolvarea misterului si iesirea din camera. Exista o imersiune totala, atat fizic cat si psihic in poveste. Se simte adrenalina si aventura! Pentru mai multe detalii, dati click pe poza.

Click pentru a accesa site-ulPe Jooble veti gasi toate ofertele de munca disponibile in prezent. Ati mai auzit de asa ceva? Deci, toate ofertele de munca din Romania pot fi gasite doar pe Jooble. Pe langa faptul ca Jooble este cea mai mare sursa informationala din Romania, suntem si lider printre portalurile de angajare. Toate acestea se datoreaza particularitatilor functionarii agregatorului nostru: asemenea oricarui motor de cautare (de exemplu, Google sau Yahoo), Jooble nu pastreaza toata informatia in propria baza de date, ci o colecteaza de pretutindeni si o face mult mai bine decat altii. ) Pentru mai multe detalii, dati click pe poza.

Magazin ProVelo bicicleteMagazinul de biciclete ProVelo a aparut inca din 2010, din pasiunea pentru bicicleta si pedalat, dar si pentru a oferi un nou stil de viata intr-un oras atat de aglomerat, cum este Bucurestiul. Sustinem fenomenul si pe toti cei implicati pentru o dezvoltare sustenabila pe termen lung si a imbunatatirii sanatatii si calitatii vietii. Ne caracterizeaza pasiunea pentru acest sport, cunoasterea produselor pe care le comercializam, atentia la detalii si clientii multumiti. Obiectivul ProVelo este sa convinga ca sportul in general, ciclismul in particular si dragostea fata de natura, te fac mai bun, mai rezistent si mai optimist. Dealeri autorizati: Giant, Neuzer, Dahon si Adriatica. Pentru mai multe detalii, dati click pe poza.

Scoala de fotbal Sport TeamScoala de fotbal pentru copii si juniori, "Sport Team", a luat fiinta in anul 2007, iar la ora actuala se poate mandri cu o serie de grupe formate din peste 200 de copii, atat grupe de initiere, cat si grupe de performanta, aflate sub tutela unui lot de antrenori profesionisti. Pregatirea copiilor si juniorilor se realizeaza in baze sportive moderne, complet echipate, cu vestiare, dusuri, echipamente complete de joc si antrenament, cu terenuri de fotbal in aer liber sau acoperite pe timpul sezonului rece, atat cu gazon sintetic, cat si cu gazon natural, avand dimensiuni omologate (pentru antrenamente si meciuri oficiale). Pentru mai multe detalii, dati click pe poza.

TFK - Magazin muzicaIn 1992, TFK a aparut pe piata romaneasca a produselor audio-video si a echipamentelor profesionale de sunet si lumina ca un raspuns la dezvoltarea acesteia cat si datorita cererii unor produse profesionale de o calitate net superioara concurentei. TFK ofera o mare gama de produse. Printre acestea enumeram cateva firme importante ale caror colaboratori suntem, in principal de origine germana: Monacor International GmbH (aproximativ 5000 de repere grupate in 3 familii de produse: Stage Line, Monacor, Car Power), Konig, Vivanco, Neutrik, ProWire, SiliconPower, Marmitek, Philips, Grunding, Olympus, Sanyo, Maxell, Verbatim, Sony, Teac. Pentru mai multe detalii, dati click pe poza.