Categorii

Newsletter

 

Termeni si conditii privind garantia produselor achizitionate de pe siteul www.airsoft-pro.ro:

 

 • Perioada de garantie specifica fiecarui produs se regaseste in informatiile afisate pe pagina sa.
 • În perioada de garanţie, defectele apărute ca urmare a unor vicii de proiectare, execuţie, asamblare, componente necorespunzătoare şi care nu sunt imputabile beneficiarului, vor fi remediate in mod gratuit.
 • Producătorul şi vânzătorul sunt exoneraţi de obligaţiile lor privind garanţia, dacă defectiunea s-a produs din cauza nerespectării instrucţiunilor de instalare şi utilizare sau ignorarea specificaţiilor tehnice; dacă defectiunea a survenit în urma intervenţiei persoanelor neautorizate; daca sigiliile şi elementele de identificare ale firmei noastre nu sunt intacte; dacă defectiunea a survenit  în urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producător; daca produsul prezintă deteriorari mecanice; daca produsul a fost deteriorat în urma unor cataclisme, accidente, incendii, inundatii sau orice alt gen de evenimente provocate de fenomene ale naturii sau de fiinte.
 • Vanzatorul nu este raspunzator pentru eventualele incompatibilităţi între subansamblele comercializate de el şi produsele comercializate de alte firme sau de instalarea necorespunzătoare a lor.
 • Vânzătorul are obligaţia de a remedia/înlocui echipamentul constatat defect sau părţi ale acestuia. Remedierea oricărui defect se asigură la sediul unităţilor de service autorizate de către vânzător.
 • Vânzătorul repară sau înlocuieşte produsul, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care această solicitare este imposibilă sau disproporţionată.
 • Garanţia produselor este valabilă doar pe teritoriul Romaniei.
 • Garantia se anuleaza in urma revanzarii produsului catre terti.
 • Nu fac obiectul garanţiei reperele consumabile, cum ar fi: bile, recipiente continand gaze comprimate (greengas / CO2), articole destinate intretinerii replicilor, acumulatorii si încărcătoarele de acumulatori aflate in pachetul replicii, guma hop-up, încărcătorul/magazia/sectorul de bile, garniturile, valvele, supapele și O-ring-urile, indiferent de natura compozitiei lor, indiferent de pozitia si functia pe care o ocupa si indiferent dacă acestea fac parte din replică sau din magazia replicii.
 • Daca solicitarea garantiei nu este fondata sau defectiunea reclamata nu face obiectul garantiei, costurile ocazionate de transport (tur/retur) vor fi suportate de catre client. De asemenea, in acest gen de situatii, clientului i se poate solicita o taxa reprezentand contravaloarea constatarii/remedierii defectului reclamat, in functie de natura si gradul de dificultate a interventiei efectuate.
 • La solicitarea acordarii garantiei aveti urmatoarele obligatii:

      - sa ne informati telefonic asupra situatiei aparute, deoarece pot exista cazuri in care apar probleme temporare, in urma unei folosiri defectuoase a produsului, din partea utilizatorului
      - sa ne furnizati produsul in ambalajul original, impreuna cu certificatul de garantie in original, copie dupa factura si chitanta/bon, documentatia tehnica si accesoriile venite impreuna cu produsul
      - sa ne furnizati, pentru solutionarea operativa a problemei, un document scris in care sa descrieti defectiunea produsului si imprejurarile in care aceasta a aparut

ATENŢIE !

 • La replicile cu foc semi-automat si foc automat, NU schimbaţi modul de tragere atunci când ţineţi degetul apăsat pe trăgaci !
 • In cazul replicilor cu propulsie electrica, utilizarea unui tip de acumulator cu alte caracteristici decat cele recomandate de producator poate duce la defectarea replicii si, implicit, la anularea garantiei.
 • In cazul replicilor cu propulsie electrica la care primiti cadou acumulator si incarcator de priza pentru acumulator, NU lasati acumulatorul la incarcat mai mult de 4-5 ore; incarcatorul nu opreste curentul in momentul in care bateria este incarcata si riscati distrugerea bateriei.
 • Bateria si incarcatorul de priza pe care le primiti odata cu replica, nu fac obiectul garantiei, fiind oferite cadou; eventualele defecţiuni aparute la acestea nu se vor remedia in baza garanţiei.
 • Garniturile/O-ring-urile si valvele/supapele nu fac obiectul garantiei; remedierea sau inlocuirea acestora se va efectua contra cost.
 • Demontarea si/sau modificarea/interventia efectuata asupra produselor, de catre persoane neautorizate de firma noastra, duce la anularea garantiei. 
 • Nerespectarea specificatiilor tehnice si a modului optim de utilizare a produsului duce la anularea garantiei.

 

Nerespectarea oricaruia din termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina poate duce la anularea garantiei.

 


 

 

Termeni si conditii privind returul produselor achizitionate de pe siteul nostru: 

 

 • Produsele achizitionate se pot returna in termen de 14 zile calendaristice, de la momentul receptionarii lor.
 • Nu aveti obligatia de a motiva dorinta returnarii produselor. Va putem intreba, dar nu aveti obligatia de a ne spune.
 • Produsele trebuiesc returnate impreuna cu toate accesoriile originale si orice alte accesorii incluse in pachet.
 • Produsele care au fost utilizate de catre consumator vor fi evaluate de catre vanzator si va fi redusa valoarea rambursarii in cazul constatarii unor urme de folosinta.
 • Nu se pot returna produse cu defecte survenite ca urmare a deteriorarii din vina consumatorului.
 • Nu se pot returna produse personalizate.
 • Nu se pot returna bunuri din clasa de produse consumabile (gaz, co2, bile, ulei, vaselina, etc.).
 • Rambursarea se va efectua in maxim 14 zile lucratoare de la momentul in care noi vom receptiona bunurile trimise retur.
 • Rambursarea se va efectua utilizand aceeasi metoda de plata ca si la achizitionarea produselor. Exceptie fac cazurile in care consumatorul si vanzatorul cad de comun acord asupra unei alte metode de rambursare.
 • Inainte de a returna produsele aveti obligatia de a ne instiinta asupra acestui lucru. Orice incercare de returnare a produselor, fara o instiintare prealabila, va fi refuzata.

 

ATENTIE !

Modelul de solicitare pentru retragerea din contract este formulat pe baza O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Prezentul formular se trimite completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract (sa returnati unul sau mai multe produse). Ne puteti transmite acest formular utilizand serviciile de curierat rapid sau prin intermediul e-mail-ului.

Asadar, va rugam copiati si completati modelul formularului de mai jos intr-un document Word sau PDF, apoi, dupa caz, il printati si ni-l trimiteti prin curier rapid sau ni-l puteti transmite pe e-mail in format Word/PFD.

 


 

FORMULAR SOLICITARE RETUR 

 


– Către [aici se introduc numele, adresa, numărul de telefon şi adresa de
e-mail ale profesionistului]:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la
retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea
următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor) 

– Adresa consumatorului (consumatorilor) (inclusiv numar de telefon)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul
în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

 


(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz. 

 


 

 

  

    Prin efectuarea unei comenzi pe siteul nostru, clientul confirma luarea la cunostinta si acceptarea termenilor si conditiilor privind garantia si returul produselor şi se obliga la utilizarea corespunzatoare a bunurilor achizitionate.